Afișe2019-02-06T18:53:53+00:00

Project Description

Afișe

Afișele sunt considerate atât mijloace de promovare și informare, cât și o formă de artă. Latura estetică a unui afiș are un rol foarte important, așa că va trebui să acordați o atenție deosebită asupra materialelor folosite în realizarea lor. Un design elegant, ordonat și plin de culoare, va avea o influență majoră asupra clienților. Mesajul din afiș trebuie bine poziționat în spațiu, scris clar și să fie cât mai obiectiv. Când vorbim despre afișe, vorbim despre comunicarea unor mesaje în mod vizual, ceea ce înseamnă că mesajul va fi transmis prin culori, forme, spații, texturi, lumini, umbre, texte etc. Modul în care aceste variabile se împletesc reprezintă un prim pas în atingerea scopului unui afiș.

De ce să alegi afișele MDC PRODUCTION?

Noi vom crea afișe în care vom adăuga un strop de spontaneitate și unicitate, de care are nevoie pentru a se face remarcat. Cu MDC PRODUCTION, vei obține un afiș care va spune o “poveste” prin cuvinte puține și care va impresiona prin culoare, design și calitate!

Detalii tehnice:

Afișele pot avea diferite dimensiuni cum ar fi: A0, A1, A2, A3, A5, 500*700 mm, 700*1000 mm etc, fiind printate pe carton mat sau lucios de diferite grosimi și texturi. Ele se pot tipări digital, offset, dar și pe plottere de indoor sau outdoor. În funcție de necesități acestea se pot plastifia lucios sau mat. Pentru oferte curente de afișe, vizitați pagina de promoții sau contactați-ne pentru o ofertă personalizată.