Loading...
Servicii2019-03-04T07:58:56+00:00

TIPAR OFFSET

Procesul de tipărire Offset implică transferul de cerneală lichidă de pe placa tipografică pe o suprafață intermediară (cum ar fi un cilindru cauciucat), iar, apoi, pe suportul final (hârtie). Imprimarea se face în 4 culori: Cyan, Magenta, Yellow (Galben) şi Black (Negru). Acest sisteme de culori sunt cunoscut sub prescurtarea CMYK. Sistemul CMYK constă în combinarea a trei culori – Cyan, Magenta, Yellow – cărora li se adaugă Black, aceasta fiind singura posibilitate de a obține un negru pur. Tipul de mix folosit este unul substractiv: pornind de la alb, se adaugă culoare, iar rezultatul final este cu atât mai închis cu cât a fost adăugată mai multă culoare, saturația rezultând în negru. Modelul CMYK este folosit pentru printare, culorile fiind obținute suprapunând nuanțe de Cyan, Magenta și Galben, creând, astfel, iluzia unor tonuri continue, asemeni unei fotografii. Offset-ul a fost și va rămâne Masterpiece-ul oricărei tipărituri, de aceea, noi, cei de la MDC PROMO, suntem mândri de fiecare pagină ce iese de sub placa de imprimare. Tehnologia OFFSET este cea mai raspândită metodă de imprimare a tirajelor mari.

TIPAR DIGITAL

Oferim cea mai completă soluție pentru Tipar Digital! Print-ul digital îți sare în ajutor atunci când ai nevoie de un produs final rapid, la un preț bun și, cel mai important, în ce cantitate dorești. Printul digital este ideal în cazul tirajelor mici și mijlocii. MDC PROMO realizează macheta direct din PC, ultimele ajustări putându-se face, fără costuri suplimentare, chiar înainte de a da bunul la tipar. Oferim servicii profesionale de print digital și finisaje materiale tipărite. Realizăm print digital pentru o multitudine de produse, precum: cărți de vizită, cataloage, afișe, broșuri, pliante, flyere, mape, diplome, felicitări, invitații, plicuri, etichete autocolante, coli cu antet, cărți, fișe instrucțiuni, manuale, coperți CD/DVD. În plus, asigurăm finisaje de cea mai bună calitate pentru materialele pe care le tipărim: tăiere de precizie cu echipamente profesionale, laminare, plastifiere mată/lucioasă, broșare, capsare, perforare, biguire, microperforare, spiralare, ștanțare, înseriere.
Ca suport de print digital folosim hârtie cu gramaje începând de la 80 gr/mp și până la 350 gr/mp, dar și autocolante și hârtii speciale. Dintre produsele tipărite digital amintim: cărți de vizită, flyere, pliante, broşuri, cataloage de prezentare, foi volante, etichete, meniuri restaurante/baruri, coperți, prospecte, felicitări, cărți poștale.

PRODUCȚIE PUBLICITARĂ OUTDOOR

Dacă sunteţi la începutul unei afaceri sau doriţi o repoziţionare a brand-ului dumneavoastră pe piaţă, MDC PROMO vă ajută să dezvoltaţi campanii originale şi creative. Vom hotărî împreună de ce anume aveţi nevoie studiind toţi factorii: de la publicul căruia vă adresaţi şi bugetul alocat campaniei, până la textura hârtiei şi numărul de finisaje necesare. Materialele promoționale de calitate sunt cele pentru care se folosesc imagini de o claritate maximă, culori vii şi un design de calitate. Suntem pregătiți pentru a vă ajuta cu utilaje performante pentru tipar pe materiale de Outdoor: de la suport de mesh până la poliplan, autocolant pentru geam (window graphic) și reflectorizant de orice dimensiune. Realizăm laminări la rece și la cald, de mari dimensiuni. Pe lângă print, oferim servicii de montaj în diverse orașe din țară. În plus, oferim și simulări ale graficii pentru ca dumneavoastră să puteți lua decizii corecte și a evita, astfel, orice fel de situații neplăcute.

PRODUCȚIE PUBLICITARĂ INDOOR

Realizăm Print Indoor de mari dimensiuni pe o gamă variată de suporturi, printre care: hârtie cretată sau fotografică, polipropilenă, autocolant, steag, canvas, backlit. Printurile Indoor realizate de MDC PROMO se remarcă prin paleta generoasă de culori și imagini clare, calitate deosebită a printurilor alb-negru, rezistență UV și durabilitate în timp.
Grafica de outdoor trebuie să respecte câteva reguli de bază care o diferențiază de grafica pentru print sau online, dar și suporturile utilizate pentru printarea In-door sunt speciale, fiecare dintre acestea având anumite particularități.
Hârtia Cretată se remarcă prin preț scăzut, fiind utilizată în cazul materialelor mai puțin pretențioase precum afișe și postere ce nu urmează a fi folosite timp îndelungat.
Hârtia Fotografică asigură calitatea maximă a printurilor. Printăm fotografii de mari dimensiuni pe hârtie foto lucioasă, superlucioasă, mată și satinată. Printul pe hârtie foto se remarcă prin detalii fine și bine definite, umbre și lumini cu gradații fluide, culori vii, dar naturale în același timp.
Polipropilena PP este un suport sintetic, foarte rezistent, folosit la sistemele expoziționale, păstrându-și perfect forma în cazul sistemelor retractabile roll-up banner, pop-up, x-banner.
Autocolantul PP este un suport ideal pentru caserare pe materiale rigide, precum plăcile Forex.
Nu în ultimul rând, oferim și opțiunea printării pe canvas, un material textil ușor texturat, recomandat, în special, pentru print de tablouri, portrete, peisaje și reproduceri de opere de artă.