Broșuri2019-03-04T08:16:22+00:00

Project Description

Broșuri

Broșurile reprezintă o varianta de promovare prin intermediul cărora este prezentată oferta de produse, servicii sau promoții de diferite tipuri.

La MDC Production, realizăm broșuri cu un aspect profesional și utilizăm imagini cu o rezoluție de calitate superioară. Garantăm un design deosebit și poze clare cu detalii bine definite. MDC Production, va pune la dispoziție o gama variată de broșuri de diferite dimensiuni, cu interior tipărit color pe hârtie, lucioasă sau mata, landscape sau portrait, cu coperte tipărite color, cu sau fără plastifiere, capsate sau brosate.

Scopul nostru este de a oferi broșuri personalizate, cu un design impecabil, printr-o abordare creativă, de aceea lucrăm împreună cu clienții, pentru a înțelege obiectivele pe care le au, cerințele specifice și nevoile particulare iar rezultatele oferite de noi vor satisface și cele mai exigențe pretenții.

Detalii tehnice:

Finisarile la aceste tipărituri pot fi multiple. Se poate opta pentru plastifiere, lăcuire offset, lăcuire selectivă și ștanțare pentru dimensiuni atipice! Cataloagele, spre deosebire de broșuri, se încleiază în general la cotor, în loc să fie doar pliate și capsate. La broșuri, ca opțiune, se poate atașa un buzunar pentru documente sau chiar suport pentru CD/DVD că în cazul mapelor.