Flyere2019-03-04T08:15:27+00:00

Project Description

Flyere

Reclama prin flyere a devenit un mod de promovare foarte răspândit și cunoscut. Dacă eșți la început de drum, toată lumea trebuie să afle de tine! Un flyer cu un design deosebit te va ajuta să atragi potențiali clienții ca un magnet!

De ce să alegi flyerele MDC PRODUCTION?

Pentru că suntem lideri pe piață, avem o experiență vastă în domeniu și vom crea flyere cu un design perfect! Suntem deschiși la dorințele și propunerile clientului. Livrăm toate proiectele la timp și ne asigurăm că flyerul va atrage atenția de la prima vedere! Creativitatea noastră este o extensie a entuziasmului nostru! Alege profesionalism, design customizat, conținut strategic, imaginație și originalitate! Alături de noi, poți să ai certitudinea că vei obține rezultate de excepție și de înaltă calitate! Nu-ți fie teamă de perfecțiune! Alege flyerele MDC PRODUCTION!

Detalii tehnice:

Flyerele pot avea dimensiuni precum: A4, A5, A6, A7 sau DL. Pot fi imprimate pe cartoane începând de la gramaje de 90 până la 300 grame. În funcție de locul distribuirii și nevoile dumneavoastra și în plus, flyerele pot beneficia de diferite finisări cum ar fi: plastifierea, ștanțarea sau lăcuirea.