Mape2019-02-06T19:01:31+00:00

Project Description

Mape

Chiar dacă unii clienți au auzit de domeniul de activitate al firmei dumneavoastre și chiar v-au vizitat site-ul, prezența unei mape este absolut necesară! Rolul unei mape de prezentare, este de a “vorbi” în locul persoanei mandatate de firmă, cu clientul în fața căreia se află. O știm cu toții, că prima impresie este cea mai importantă! O mapă de prezentare cu un design deosebit te va scoate din anonimat! Este prioritar, ca la orice conferință de vânzări, întâlnire de afaceri sau orice gen de prezentare să dețineți o mapă de prezentare bine pusă la punct!

De ce sa alegi mapele oferite de MDC PRODUCTION?

Publicitatea este inima comerțului! MDC PRODUCTION, va realiza pentru dumneavoastră, mape de prezentare profesionale, cu un design unic și o focusare pe obiectivele și realizările echipei. Orice mapă creată de MDC PRODUCTION, va oferi afacerii tale un nou început, o nouă provocare, o experiență completă și unică! Anii de experiență își vor pune amprenta pe rezultatul final și împreună cu noi vei obține succesul mult dorit! Vă așteptăm să pornim o lungă colaborare, încununată de succes, în care vom îmbina în mod armonios arta cu marketingul modern. Alege mapele oferite de MDC PRODUCTION!

Detalii tehnice:

Mapele de prezentare se pot printa pe cartoane de diferite gramaje și texturi. Dimensiunea lor standard este A4 închis, A3 deschis, dar în funcție de nevoile și necesitățile dumneavoastră, se pot tipări și în alte formate! Acestea pot fi tipărite pe o singură față, dar și pe interior. Puteți adăuga un plus de valoare și autenticitate, optând pentru diferite finisaje precum: buzunar pentru documente, suport pentru cărți de vizită, buton pentru aplicare CD, plastifiere, lăcuire sau ștanțare.