Pliante2019-03-04T08:14:53+00:00

Project Description

Pliante

Pliantele sunt importante pentru orice gen de afacere, fiind mijloace eficiente de promovare! Graficienii MDC PRODUCTION, au o experiență vastă în domeniu și vor realiza pliante cu un design unic, modern și atractiv, ajutând astfel la consolidarea imaginii companiei dumneavoastre.

De ce să alegeți pliantele oferite de MDC PRODUCTION?

Într-o lume în care toate produsele sunt asemănătoare, designul este singurul lucru care te poate diferenția de concurență. Alege pliantele oferite de MDC PRODUCTION! Îți vom crea o grafică unică și un design reușit care va consolida identitatea companiei și în același timp va transmite eficient și coerent mesajul către publicul vizat! La noi calitatea nu este niciodată un accident, calitatea este mândria manoperei și rezultatul unui efort de inteligență! Cu MDC PRODUCTION, ai siguranța că vei primi doar rezultate finale de calitate superioară!

Detalii tehnice:

Un pliant poate fi tipărit pe față, dar și față-verso, pe o gama largă de hărții, în diferite cantități și formate:

  • A4 pliat în 3, la format finit 210*100 mm
  • A4 pliat în 2, la format finit 210*150 mm
  • A3 pliat în 2, la format finit 210*500 mm

Suportul de print poate varia de la cartoane de 115 gr, până la 300 gr, fie ele mate, lucioase sau texturate. Ca metode de finisare se poate opta pentru plastifiere, ștanțare și lăcuire.