Display / POSM2019-03-04T08:06:51+00:00

Project Description

Display / POSM

Știm că îți dorești ca produsele să fie bine semnalizate, din acest motiv MDC PROMO îți propune să te promovezi prin POSM! Folosirea POSM-ului este o metodă eficientă și rapidă de promovare Indoor a produselor noi sau a celor promoționale. POSM-ul se amplasează în punctele de vânzare cum ar fi centrele comerciale, marketuri, hipermaketuri sau în alte locații închise unde produsele comercializate vor beneficia de o vizibilitate crescută cu ajutorul acestora. Produsele comercializate POSM vor beneficia de o vizibilitate crescută cu ajutorul acestora. POSM-urile prezente la raft targetează în special consumatorii care nu sunt loiali unei anumite mărci și pe cei sensibili la ofertele de preț. De cele mai multe ori sunt folosite pentru a atrage atenția asupra unei oferte sau reduceri dar există cazuri când au scopul de a semnaliza produse sau sortimente noi.

Multitudinea de POSM-uri realizate de MDC PROMO, în variante constructive simple sau foarte complicate, neluminoase sau luminoase, statice sau dinamice demonstrează încrederea clienților noștri în capacitatea noastră de a concepe / dezvolta un POSM din faza de brief venită de la client + inputurile noastre regăsite în variantele constructive, astfel încât rezultatul final să devină un produs de senzație.

De asemenea, display-urile permit o expunere separată ce evidențiază produsul promovat față de restul produselor de pe raft. Display-urile de raft ocupă în general suprafețe mici și se pot amplasa pe raft sau în apropierea caselor de marcat. Depinde de tine să alegi cum doreșți să se desfășoare proiectele tale. Noi dorim să fim siguri că tu vei realiza tot ce îți propui și să fii cât mai creativ posibil.

Din acest motiv MDC PROMO va realiza finisaje: ștanțare, biguire, fălțuire, tăiere, plastifiere, lăcuire offset sau UV (totală sau selectivă). Suportul pe care se tipăresc Display-urile poate fi din carton dublu cretat, carton și hârtie specială, microondul caserat sau cu hârtie tipărită.